Hur man tar bort sätena i en Silverado

Du kan ta bort de främre och bakre sätena från din Chevrolet Silverado lastbil. Den framsätet består vanligtvis av två eller tre individuella skålade säten medan baksätet är ofta består av en eller två större säten. Avlägsnandet av endera är likartad. Du kanske vill ta bort en eller flera av de främre sätena för godkännande vid arbete på något i hytten, när du tar bort de bakre sätena kan ge dig mer lagringsutrymme. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna för de främre ändarna av förarsätet spår med en skiftnyckel. Det blir lättare att göra den här uppgiften om du skjuter sitsen hela vägen till baksidan ändarna av spåren.
2

Dra sitsen uppåt så långt det går att nå de bakre skenbultarna och ta bort bultarna
3

Lyft upp sätet -. bör du linda båda händerna runt sittdynan -. samt bära den ut ur lastbilen
4

Upprepa föregående steg för att ta bort passagerarsätet.
5

Ta mitt säte, om en sådan är installerad, med ett liknande förfarande. Du kan inte komma åt en mellersta stolens bultar tills du tar bort de två framsätena och du förmodligen inte kommer att behöva flytta den fram och tillbaka för att komma åt dem.
6

öppna den tredje och fjärde hyttdörrarna och skruva isär och ta bort baksätet. Du behöver inte ta bort fronter sätena först, men du förmodligen kommer att behöva en andra person att bära ut sätet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128114.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.