Hur man tar bort grillen på en Jetta

Ta bort grillen från en Volkswagen Jetta är ofta en nödvändighet när grillen är skadad till den grad att de behöver bytas , när du uppgraderar till en kromad grill , eller när du arbetar med motordelar bakom grillen . Alla Volkswagen-modeller har löstagbara grillar anslutna med plast eller metall kontakter . De glida tätt in i en ram på framsidan av fordonet så att stanna på plats medan bil eller lastbil är i rörelse. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Metric skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Jetta och stötta upp med huven stången . Använd platt skruvmejsel för att försiktigt bända loss kontakterna metallklämma fäster stötfångaren till huven , genom att skjuta spetsen på skruvmejseln under klippen toppen och driver dem bort från grillen .
2

Användning det metriska skiftnyckel för att lossa och ta bort bultarna som håller grillen ansluten till Jetta kroppen . Ta bort de två översta bultarna först , därefter de tre i botten av grillen . Placera skruvarna på ett säkert ställe så att de inte blir missriktad .
3

Ta grillen med ena handen på den absoluta toppen , och en hand på den vertikala talade i mitten av grillen. Dra rakt fram grillen stiger tre inches och dra sedan utåt bort från Jetta . Ställ grillen försiktigt på ett säkert ställe så att den inte skadas .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128080.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.