Problem med hämtning bakluckor

Under det senaste århundradet, är en av de mest kända bitar av utrustning på en pickup bakluckan. Bakluckor öppnar och stänger, som betjänar många ändamål. De kan förlänga din lastbil, eller gör lastning och lossning. De delar och bitar inkluderar ett handtag samt kablar stöd som håller bakluckan i rätt läge när den är öppen. Även till synes inte mycket kan gå fel med en baklucka, har många stora biltillverkare återkallas bakluckor på grund av allvarliga konstruktion fel. 1999-2000 GM Bakluckan Minns

När bakluckan påminner inträffar, de ofta förekommer i bulk. General Motors återkallat över 800.000 bakluckor från sina 1999-2000 upplagor av Silverado och GMC Sierras. Problemet låg i kablarna bakluckan stöd, vilka ansågs vara alltför svag enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Försvagningen av kablarna orsakas av vatten, som är benägen att penetrera plastbeläggning, korroderar de galvaniserade kablar. Som av 2006 fanns totalt 84 skador som orsakas av de försvagade kablarna.
2010 Holden Bakluckan påminner

General Motors bakluckan frågor som inte är specifika för USA . I Australien, producerar GM ett fordon som kallas Holden Ute, som ser utseendet liknar en bil och en lastbil, som har en bil framför, samtidigt som en pickup säng i ryggen. Problemet här var i låsmekanismen på bakluckor av lastbilarna. När tillräckligt med kraft applicerades på bakluckan inifrån, kan det bli upplåst. GM återkallade totalt 34.432 fordon. Återkallelsen var den största återkallelsen av 2010 i Australien.
2007 Toyota Tundra baklucka Frågor

2007 Toyota Tundra fordon fått mycket uppmärksamhet på grund av bakluckan fel . Även om orsaken är osäker, är det tänkt att vara ett problem med stödsystem som inte är avsedda att hålla tillräcklig tyngd. Vissa frågor som detta inte leder till en tillräckligt hög felfrekvens och därför aldrig får återkallas av företaget. Även Toyota hävdar mycket av problemet beror på kunder som lägger för mycket vikt på bakluckan, har vissa fall förekommit där porten misslyckades trots korrekt användning.


Öppettider Issues Vissa problem relaterade till pickup bakluckor inte leder påminner och kan uppstå på alla märken. Vanligtvis allt de behöver är en hemma-reparation hos ägaren eller en utbildad professionell. En av de vanligaste frågorna är med öppning av bakluckan. Om det finns problem med bakluckan öppnas ordentligt, handlar de oftast kabeln eller stavar. Plattan på insidan delen av bakluckan bör tas bort för att leta efter några brutna anslutningar mellan handtaget, kabel eller stavar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128059.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.