Tyska paintless buckla reparera verktyg

Med paintless buckla reparera verktyg, kan du ta bort bucklor och märken i en bil utan att skada lack och till lägre kostnad än om du använder normal buckla reparation. Oavsett om du är en professionell eller bara vill ha några bra verktyg Dent Repair för din hobby, kan du inte gå fel med verktyg buckla reparation som gjorts i Tyskland. Carbon GmbH

Carbon erbjuder paintless buckla-reparation verktygssatser, verktyg för lim dra och annan buckla reparera verktyg och tillbehör. Kol har också utvecklat ett sätt att reparera auto paneler baserade på paintless buckla reparation metod, som kallas Miracle Panel Repair System. Carbon också utvecklat System Miracle AluRepair för aluminiumpaneler --- de enda tillgängliga paintless buckla-reparationssystem för bildelar tillverkade av höghållfast stål eller aluminium.
GN specialverktyg Systems

GN specialverktyg Systems erbjuder flera satser för paintless buckla reparation. Dess Standardsystem levereras med 28 verktyg, inklusive olika stora stavar, stänger och hammare för att trycka eller rulla ut en buckla utan att skada lacken. Den Kompaktsystem har 14 sådana verktyg, och Grundsystem kommer med nio stavar och barer, allt i en plastväska. Bolaget bedriver även separata stavar och barer för större bucklor och en uppsättning paintless buckla reparera verktyg specifikt för arbetet på bildörrar. Företaget erbjuder även belysning som gör att du kan se de bucklor från baksidan av metall, tillsammans med utvecklingen av ditt arbete.
HAPO Systems

HAPO Systems är specialiserat på alternativa metoder för bilreparationer, bär en linje av paintless buckla-reparation verktygssatser, från en liten inledande sats bestående av åtta verktyg till ett 17-tool standard kit och en professionell kit för 29 verktyg. Den professionella kit innehåller allt det paintless buckla reparation professionella måste ta itu med olika stora bucklor från små till stora. HAPO Systems erbjuder även skräddarsydda kit för större bucklor, speciella kit för reparation av bucklor i bildörrar och specialverktyg för skruv på buckla reparation metod. Dessutom erbjuder företaget kit och lamporna som behövs för att arbeta med bucklor och märken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127990.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.