Hur man tar bort Metal Ford Emblem

Ford emblemet representerar en av de mest kända varumärkena i världen. Över tiden, kan emblemet blir bleka, repad och flisas. Emblemet måste noggrant avlägsnas för att ge en ren yta för ett nytt emblem eller lämna en fläck-fritt utrymme om du väljer att inte ersätta det. Lyckligtvis är emblemet inte svårt att ta bort eftersom den är helt enkelt limmas på fordonet vid fabriken. Ta bort en metall Ford emblem man kör ett tunt starkt snöre mellan emblemet och karossen. Saker du behöver
Tandtråd
Luddfri trasa
milt rengöringsmedel
alkohol eller WD-40
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt emblemet så att färgen inte blir repad av smuts eller skräp under borttagningen. Använd ett milt rengöringsmedel, t.ex. Simple Green, samt en luddfri trasa för att rengöra området.
2

Mät ut en 18-tums längd tandtråd, eller en bit tillräckligt länge så att du kan greppa den med båda händerna och dra åt.
3

Håll tråden spänd. Skjut det mellan emblem och bilens kaross, flytta den försiktigt fram och tillbaka i en sågning sätt att skära igenom limmet.
4

Arbeta dig runt den yttre kanten av emblemet, dra försiktigt så du går, tills emblemet släpper.
5

torka bort kvarvarande klister från lacken med alkohol eller WD-40 och ren, torr trasa. Torka färgen noggrant efter att limmet har tagits bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127979.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.