1995 Jeep Trouble Code List

Den första jeep var Willys MA, en armé-specificerade fordon som var lätta och hade fyrhjulsdrift. Den all-stål Willy stationsvagn av 1950-talet kom nästa, exemplifierar företagets livslängd och anseende. Den 1995 Jeep är ett exempel på ett fordon med hållbarhet. Det kan dock behöva tjänsten regelbundet. Vissa koder kommer att hjälpa dig att identifiera problem. Tändning

När det finns ett problem med tändningen av 1995 Jeep, kommer koden 11 visas.
Manifold Frågor
p Om 1995 års Jeep har problem med grenröret absoluta trycket (MAP) sensor vakuum, då koden 13 visas. Men om MAP elektriska givare upplever problem, då du kommer att se koden 14.
Annan sensor Frågor

1995 Jeep har flera sensorer, med koder som identifierar problem med dem. För kretsen eller distans krets, är koden 15. För sensorn som indikerar att temperaturen i motorn eftersom det är igång är för cool, är koden 17. För syre eller krets sensor, är koden 21. För temperaturen på kylvätskan, är koden 22. För MAT, eller grenrör lufttemperatur, är koden 23. För TPS, eller gasreglersensorn, är koden 24.
Batteri frågor

Tre batteri frågor kan identifieras med koder. Koden för batteritemperaturen är 44. När batteriet inte producerar tillräckligt med spänning, är koden 47. När batteriet producerar för mycket spänning, är koden 46.
Oxygen Problem

När syresensorn registrerar för mycket syre i blandningen av bränsle och syre, då koden är 52. Om det är för lite, är koden 51. Addera Controller Fel

När motorns interna regulatorn registrerar ett fel, då koden är 53.


distributören Fel
p Om det finns en pickup i fördelaren synk, är koden 54.
End of Code

Om en ände av kodutsignalen händer, då koden registrerar 55.
Emmissions Påminnelse

När det är dags att göra utsläppen underhåll, kommer koden registrera 62. Addera Controller misslyckande

Controller misslyckande kommer att registrera koden 63.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127928.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.