Ställa Automotive lampor för nattkörning

Att se dina strålkastare är rätt inriktade är viktigt för säker körning på natten och för säkerheten för andra förare, som kunde förblindas av mötande strålkastare som är riktade för högt. Bilar kommer från fabriken med de inriktade strålkastarna, och de behöver ofta lite eller ingen uppmärksamhet under livet av bilen. Men om du märker att strålarna från dina strålkastare inte belysa vägen jämnt på natten, är det dags att justera dem. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Måttband
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och lokalisera strålkastare justerskruvar. Dessa skruvar ska avbildas i din instruktionsbok är ofta märkta med "+" och "-" symbolerna. De är oftast precis bakom strålkastare församling.
2

Parkera fordonet en fot eller två bort från en garageport eller vägg och på plan mark. Gör detta på kvällen när det är mörkt nog för att se strålkastare.
3

Placera en horisontell remsa maskeringstejp längs väggen i höjd med mitten av dina strålkastare linser.

4

Placera två små vertikala remsor över den horisontella band att markera avståndet mellan mitten av varje strålkastare lins.
5

Åtgärd 20 meter från väggen och tillbaka bilen direkt från väggen för att placera den främre stötfångaren vid 20-fots märke.
6

Slå på strålkastarna på halvljus inställning. Öppna huven och använda en Phillips skruvmejsel för att justera den vertikala och horisontella inriktningen av varje stråle så den ljusaste delen av strålen träffar väggen 4 inches nedanför och på utsidan av varje center märke på väggen.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127870.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.