Bil Säkerhetsalternativ

Bil tjuvar kan vara så avancerade som enheter stöldskydd. Därför, för att skydda din bil från stöld, kan du behöva flera lager av skydd. Dessa kan gälla en varning, spårning av fordon och immobilisering enheter. Tillsammans med några sunt förnuft steg, t.ex. låsa din bil dörrar och hålla dina fönster rullas upp, kan du minska dina chanser att uppleva en bilstöld. LoJack

Lojack är en spårning av fordon och system för återvinning föredras av polisen. Den använder FM-radiofrekvenser och specialutrustade polisbilar för att lokalisera bilen. Lojack har en 90 procent återvinningsgrad, högre än någon annan stöldskydd tillgängliga. Men det är bara en spårning av fordon system. Det omfattar inte varningsanordningar eller immobilisera funktioner. Lägga dessa funktioner ytterligare kan minska din bils risk för stöld. Addera OnStar

onstar är främst en krasch anmälningssystem som kommer redan installerad på vissa GM-fordon. Det kan installeras på andra fordon som en eftermarknad funktion. Om din bil har OnStar och blir stulen måste du meddela först polisen och sedan omedelbart ringa OnStar att anmäla stölden. OnStar och brottsbekämpningen kan sedan arbeta tillsammans för att återställa din bil. Ett nytt tillägg till OnStar är en "stulen bil avmattning" funktionen.
Immobilisera Devices

Ett antal immobilisera anordningar finns för att förhindra bil tjuvar från att kringgå din tändningslåset eller varma ledningar din bil. Döda switchar kräver att du sätta på dem innan bilen startar. Om dolt väl, kommer tjuvar inte att kunna hitta dem. Smarta nycklar är kodade till ditt fordon. Din bil kommer inte att starta utan rätt nyckel.
Varningssystem

Vehicle larm är kanske de mest kända stöldskydd. Officiellt är de varningsanordningar, avger högt ljud när bilen manipulerats. Vissa bil tjuvar kommer vara rädd bort av uppmärksamheten bullret kan medföra. Tyvärr har människor blivit något immun till ljudet av skrikande billarm. Plus, har erfarna tjuvar listat ut hur snabbt att inaktivera billarm. Om du har en bil larm, anser också att installera en huv lås, vilket kommer att hålla potentiella tjuvar från att få snabb tillgång till din motor för att stänga av larmet. Hjul lås samt däck kan också fungera som varningsanordningar. Deras närvaro kan orsaka en tjuv att undra om du har andra stöldskydd på ditt fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127844.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.