Min 2000 Pontiac Bonneville startar inte

Den Pontiac Bonneville är en fullstor sedan och gjordes om under 2000 till att omfatta en längre hjulbas och ökad längd. I början av raden SE ingår också möjlighet att ha ett sjätte passageraren. Om din 2000 Pontiac Bonneville har problem med att starta, kan du ta flera steg för att felsöka problemet innan dyra reparationer. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON", men inte vända bilen på. Sedan 1999 har Bonneville hade problem alltid erkänna nyckeln som den kommer med. Lämna nyckeln i "On" läge i 10 minuter. Upprepa detta tre gånger för totalt 30 minuter. Den Bonneville lär nyckeln och den ska börja om detta var problemet.
2

Kontrollera batteriet. Batteriet kan vara död, avrunna, eller korroderade. Med nyckeln i "On" läge, testa ljusen eller vindrutetorkare. Om de fungerar, så att batteriet inte är ditt problem. Om de inte fungerar, öppna huven och kontrollera batteriet för korrosion, rost, eller smuts. Dessa är alla faktorer som kan påverka anslutningen från batteriet. Om batteriet ser korroderade eller rostiga, rensa ut. Vid större korrosion, kan du behöva chip bort det för att komma till batteriet. Addera 3

Titta på instrumentpanelen tänds. Med nyckeln i "On" läge lamporna på instrumentbrädan kommer att kunna göra dig uppmärksam på att upptäckta problem såsom låg bränsle eller låg olja. Kör aldrig utan olja eller bränsle, eftersom det kan orsaka allvarliga problem med Bonneville.
4

Förvandla din nyckel i tändningslåset och lyssna till de ljud som den gör. Om det klickar, kan det tyda på ett problem med startmotorn. Om det börjar kort stund, varefter ryck, då gasen kan vara för låg. En knackar ljud indikerar vanligtvis ett problem djupt inne i motorn som behöver ytterligare diagnostiseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127788.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.