Hur man tar bort en 2002 Elantra bakljus

Hyundai Elantra kommer i fyra olika trim för att passa förarens budget. Den blå är basmodellen, och Touring kommer med alla alternativ. En del av rutinunderhåll av Elantra är att kontrollera bakljusen för att se om de är i funktionsdugligt skick minst en gång om året. Om de inte fungerar, ta bort de gamla bakljus för att göra plats för nya bakljus. Inte byta dina bakljus är en potentiell fara för dig själv och andra förare. Ta bort de gamla bakljus tar bara tio minuter att genomföra. Instruktioner
1

Öppna bagageluckan och dra upp vävfoder i bakluckan på bilen. Den vävfoder hålls ned av plast flikar. Den vävfoder kan dras över flikarna. Bakom duken, lokalisera församlingen bakljus säkras genom 8mm muttrar.
2

skruva isär 8mm muttrar från baksidan av svansen lätt montering med Ratchet och uttag. Slå i en moturs för att lossa och ta bort muttrarna.
3

Flytta bakljusaggregat och tillbaka från utsidan av bilen. Den 2002 Elantra bakljusaggregat införes i ett rör. Enheten kommer att glida ut ur röret som du vicka det fram och tillbaka.
4

titt bakom linsen för att komma åt lamporna. Glödlampor kommer att komma ut genom att trycka in på lampan medan samtidigt vrida moturs. Glödlampan kommer att släppa, vid den tidpunkten, Dra glödlampan rakt ut
5

Tryck in en ny lampa och vrid medurs för att låsa.. Skjut enheten tillbaka till bilen och säker genom att bulta fast 8mm muttrarna igen Byt in foder i bagageutrymmet. Kontrollera om funktionen genom att vrida på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127762.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.