Hur man programmerar en Ford F-250 Key

För att använda fjärrkontrollen system för inresa på din Ford lastbil, måste du programmera den nyckellösa fjärrkontroll. Den här enheten kan låsa och låsa upp din lastbil dörrar från ett avstånd. För att hålla F-250 säker från tjuvar försöker komma åt din bil med hjälp av en kompatibel fjärrkontroll, måste du utföra en serie av säkerhet steg för att bekräfta att du är ägare av fordonet och ha tillgång till tändningsnyckeln. Saker du behöver
Startnyckel
Keyless remote
Visa fler instruktioner
1

Ange förarsidans dörr. Tryck på bromsen. Håll ner foten på bromspedalen under hela proceduren.
2

Tryck på "Lås upp"-omkopplaren på förarsidans dörr-panel för att låsa upp alla lastbilar dörrar.

3

Placera nyckeln i tändningslåset. Vrid den så långt det går utan att starta motorn för att sätta den i "RUN"-läge. Vrid nyckeln från basen "OFF" till "RUN" åtta gånger inom 10 sekunder. På den åttonde och sista sväng, lämna nyckeln i läge "RUN". Om du hör Ford lastbil dörrarna låsa och låsa upp, har du utfört steg korrekt.
4

Tryck på en knapp på F-250 original fjärrkontroll för att programmera den. Detta måste ske inom 20 sekunder från det tidigare steget. Trucken låser och låser igen för att bekräfta programmeringen är klar. Upprepa detta steg för en andra fjärrkontroll för att programmera den om så önskas. Ta ut nyckeln ur tändningslåset för att lämna programmeringsläget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127755.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.