Hur till låsa bildörrarna Without a Key

Oavsett hur försiktiga vi försöker vara, kan enkla misstag hamna skapa svåra situationer. Sinnet kan vandra för bara en sekund och plötsligt någon kan låsas ut ur sin bil. När de står skrapa huvudet, tittar i fönstret vid tangenterna dinglande i tändningen, att tanken på priset få en professionell för att lösa problemet kan svida så mycket som förlägenhet. Men med rätt verktyg och lite koncentration, kan komma in utan nyckel vara lättare än trott. Saker du behöver
"Slim Jim" upplåsning rem
Visa fler instruktioner
Låsa dörren
1

Håll Slim Jim upplåsning rem platt mot förarsidan fönster med det krokformade änden av remmen nära den nedre kanten av fönsterkarmen. Bilfönster har två gummilister som löper längs insidan och utsidan av fönstret, som hjälper fönstret glida upp och ner.
2

Skjut låsa remmen ner mellan fönstret och utanför gummilisten. Använd fönstret för att styra låsa bandet ner till portens mekaniska insidor. Känn efter uppåt motstånd mot remmen att veta när de mekanismer har nåtts.
3

Flytta låsa bandet upp och ner för att hitta låsmekanismen. Var uppmärksam på låsknappen inne i bilen för att se om det är påverkas av rörelsen av bandet. Denna trial and error-metoden gör det möjligt för användaren att hitta låsmekanismen.
4

Skjut låsa bandet från sida till sida. När placeringen av låsmekanismen har hittats, flytta bandet i sidled samtidigt tänka på hur kroken i slutet av bandet interagerar med mekaniken i dörren.
5

Försök att hitta låset och låsa bar i dörren och fånga den med haken hos upplåsningsplattan remmen. När kroken fångar baren, dra uppåt med en snabbt ryck. Detta borde dra låsstången upp och låsa upp bildörren.

Vissa bildörrar kräver nedåtgående rörelse på upplåsning bar. I det här fallet, vrid Slim Jim upplåsning bandet upp och ner, upprepa stegen och tryck nedåt på låskolven mekanism för att öppna dörren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127742.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.