Hur till låsa upp en bil utifrån när nyckeln är i tändningslåset

Ingenting är mer frustrerande än att gå tillbaka till bilen bara för att inse nycklarna i tändningen och dörren är låst . Beroende på din situation , kan du ha flera alternativ för att hjälpa dig låsa upp bilen från utsidan . Oavsett , är det möjligt att öppna bildörren , det bara kan ta längre tid om du är utan nödvändiga verktyg . Saker du behöver
Keyless inresa fjärrkontrollen
AAA medlemskap
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Lås upp " -knappen på fjärrkontrollen nyckellösa . Även om den initiala Keyless remote är förmodligen kopplad till dina nycklar ( som är i tändningslåset ) , får du vanligtvis en andra och även tredje set när du köper bilen . Detta gör att du kan låsa upp bilen , även med nycklarna i bilen .
2

Kontakt AAA , om du är medlem . AAA erbjuder gratis service för upplåsning bildörrar , och med många lokala myndigheter som tillhandahåller AAA tjänsten bör det inte ta mer än några minuter för en medlem att stoppa genom och låsa upp din bil dörr .
3

Ring en bogsering . Dessa tjänsteleverantörer erbjuder även möjligheten att låsa upp din bildörr . Även om du debiteras för tjänsten , kanske du inte har något annat alternativ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127687.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.