Kontrollera Orsaker motorn ljus för en ML320

M -klass byggd av Mercedes Benz 1997 ( 1998 års modell ) har varit en av Mercedes ' bästsäljande SUV i världen . Denna medelstora SUV erbjuder många av lyx i en Mercedes bil , men det ger ett bättre synfält med möjlighet att sitta högre upp . ML320 har många avancerade sensorer som varnar föraren om eventuella problem . Kontrollera motorn ljus anger möjligheten till några problem som är gemensamma för ML320 . Bränslefilter

eftermarknad bränslefilter orsaka en skillnad i oljetryck som kvitta ljuset kontrollera motorn . Om du får din olja förändrats på en anläggning som inte är en Mercedes återförsäljare , kan detta ske regelbundet .
Tändspole Underlåtenhet


När tändspolen på ML320 misslyckas medför detta att cylindern att tändspolen avfyras för att misslyckas och vänder ljuset kontrollera motorn på . Inse detta med lägre varvtal och brist på makt .
Insprutare

underkänt bränslespridare är en vanlig företeelse på ML320 . Motorn skakar när detta händer , och det kan vara ganska våldsam beroende på hur fort du kör . Byt ut bränsleinsprutaren att åtgärda problemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127656.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.