Mustang Idle Problem

Mustangs hålla en plats bland bilentusiaster för att vara några av de mest populära och kraftfulla muskelbilar produceras av Ford Motor Company. Trots att Mustang har en stark plats i bilen kultur, vissa modeller har överföring eller motor problem som kan leda till tomgång problem. Dirty IAC Ventil

Dirty Idle Air Control (IAC) ventiler orsaka mer tomgång problem än något annat. De vanligaste symptomen är tomgång stigande och fallande, eller bilen stannat vid stopp eller tas i växeln. Smuts, olja, kol och andra gunk kan fastna upp IAC, förhindra delen från att öppna och stänga. Detta resulterar i antingen en hög tomgång eller en upp och ner tomgång eftersom täppa inte tillåter fordonet att reglera motorns luftintag ordentligt.
Clean Spjällhus

spjällhuset plattan går ofta förbises när en Mustang visar tomgång problem. Men hjälper denna bil del för att reglera mängden luft som kommer in i motorn. För mycket eller för lite luft kan leda till stora problem med tomgång i en Mustang. Den normala problem med spjällhuset är när ett kol uppbyggd inträffar gunking upp spjällhuset och kräver rengöring för att få Mustang tomgång för att återgå till det normala.
Återställa Base Idle

Återställa basstationen tomgång krävs en vanlig skruvmejsel, en skiftnyckel och en noggrann förståelse av hur batteriet och datorarbete i en Ford Mustang. Endast en licensierad professionell bör återställa tomgång. Detta är en komplicerad reparation, men det är något som ofta löser frågan om en felaktig tomgång i en Mustang. Genom att återställa basen tomgång, kan bilen återställas köras med maximal effektivitet för föraren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127630.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.