Hur fixar Runs Auto Paint

Måla körningar skapas på grund av tunga applikationer av färg. När färg appliceras för tjockt, misslyckas det att hålla sig till ytan. Du kan följa en teknik för att förhindra färgen från att köra i första hand. Men, om du har märkt att färgen har gått och har redan torkat, kan du fixa detta fel utan hjälp av en professionell. Saker du behöver
Lös sand eller fint sandpapper
Paint
Klarlack Sida 2 penslar
Visa fler instruktioner
1

Använd fint sandpapper att slipa ner lacken går. Om färgen körningar är stora, överväga att använda löst sandpapper istället. Löst slippapper är avsedd för tuffare jobb. Fortsätt att sand färgen löper tills området är slät och nivå.
2

Skölj bilen för att ta bort alla sand partiklar. Underlåtenhet att noggrant skölja bilen kommer att orsaka andra problem. Till exempel kommer sand partiklar lämnar små upphöjningar i din nya färg. Om detta händer måste du upprepa dessa steg över i syfte att rätta till felet.
3

Låt bilen torka helt. Försök att inte fortsätta förrän bilen har torkat. Tillämpa färg eller primer på en blöt bil kan återskapa färg körningar.
4

Applicera färgen till den slipade området. Använd en liten touch-up borste för att tillämpa matchande färg till slipade området. En touch-up pensel är normalt omkring en tum i storlek. Använd en liten mängd färg, applicera i jämna jämna slag för att undvika nya körningar. Endast tillämpa måla om slipning orsakade färgen att blekna. Annars, hoppa över detta steg och lägga på ett lager klarlack istället.
5

Applicera klarlack. Om slipning krävs att du åter måla, låta färgen torka. Använd en ren touch-up borste för att applicera ett tunt lager av klarlack. Beroende på ålder av föregående lack, kan du behöva använda klarlack på hela bilen så att färgen blir jämn. Det här jobbet kommer att kräva en fyra-tums borste och en ytterligare mängd klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125573.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.