Hur vill kolla Transmission Fluid i en 1999 Pontiac Grand Am

På höger sida (förarsidan) av 1999 års Grand Am motorrummet, mot toppen av motorn, är en mätsticka med ett rött handtag. Denna oljestickan är vad du använder för att kontrollera vätskenivån inuti Grand Am: s sändning. Du måste kontrollera transmissionsolja ungefär lika mycket som du kontrollerar motoroljan, vilket bör vara ungefär var 1.500 miles eller så. För att vara ännu mer vaksam, kolla dina vätskor varje gång du fyller bensintanken. Kontroll av transmissionsolja ofta hjälper dig att säkerställa att Grand Am: s transmissionsolja nivå är korrekt och att överföringen stannar i fungerande skick. Saker du behöver
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

starta motorn av 1998 års Grand Am och möjliggör överföring värmas i fem minuter eller så. Detta kommer att värma transmissionsolja och ge dig en bättre läsning. Ännu bättre, köra bilen runt kvarteret för att cirkulera vätskan och kör överföringen genom växlarna. Låt motorn och transmissionen i "Park" och flytta till framsidan av Grand Am när du drar huvfäste.
2

Öppna huven på Grand Am och lokalisera den röda hanteras mätstickan på motorn. Dra upp mätstickan från motorn och torka det rent med hushållspapper.
3

mätstickan i motorn och dra ut den. Den transmissionsolja nivå måste vara mellan de små hålen i spetsen av oljestickan. Om vätskan är lägre än de båda hålen, eller under den enda hål om det finns endast ett hål, måste du lägga transmissionsolja därefter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127604.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.