Mata in en Honda Radio Code

En Honda radion kommer att sluta fungera om batteriet är helt bortkopplad. Ett dött batteri tenderar att ha tillräckligt med juice för att driva radion minnet, så om du bara får en skjuts, bör radion fortfarande fungerar. Om batteriet har kopplats bort eller ersatts, behöver du en kod för att få det att fungera korrekt igen. Saker du behöver
Honda bil manuell
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det inte är något annat problem. Många gånger kan en krets säkring blåsa, vilket gör radion att koppla från strömförsörjningen. Om en trasig säkring är problemet, kommer helt enkelt skriva in en kod inte hjälpa dig.
2

Hitta din manual. Bilen manual är oftast i handskfacket, men om du lägger din någon annanstans för säker förvaring, gräva ut. Koden är i manualen. Mest Hondas inte har det inskrivet innanför dörren eller under huven, som vissa andra fordonstyper gör.
3

Kontrollera den allra sista sidan. Du bör se ett stöldskydd ID-kort, eller ett klistermärke på baksidan där du hittar koden. Om du inte har koden, i fordon nyare än 2003 års modell, kommer din manual ger dig instruktioner om hur du meddelar din radio för att ge dig ljudet serienummer. Om du har det, kommer en enkel uppmaning till Honda får du koden. Annars måste du besöka en återförsäljare.
4

Punch koden i, med hjälp av knapparna för stationen favoriter. Koden ska vara fem siffror långa med det lägsta tillgängliga numret vara en, och den högsta tillgängliga antalet är sex.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127584.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.