Custom Motorcycle målningteknik

Anpassad motorcykel målning kan gå en lång väg mot att göra någon motorcykel ser ut som en helt ny resa. Custom paint jobb är ett bra sätt att göra en äldre cykel ser nytt och en nyare cykel ser ännu bättre. Måla en motorcykel i en egen stil är lite svårare än att måla en vanlig bil eller lastbil. Det är ett jobb som kan lösas med någon motorcykel ägare och minimala kostnader, kan det göra för en söt snygg ny åktur. Saker du behöver
Vatten
Soap
Bucket
Sandpapper
Maskeringstejp
Air blower
Pensel
Omrörning stick
Automotive Buffer måla

Maskeringstejp
Plast
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella dekaler, klistermärken och emblem som finns på cykeln. Ta av något annat som inte ska målas, såsom strålkastare, bakljus och barer handtag. Tvätta cykeln ordentligt med tvål och vatten för att ta bort damm, smuts, fett eller annan smuts. Låt cykeln rätt tid att lufttorka. Blås bort överflödigt skräp i små skrevor på motorcykeln med en fläkt.
2

Sand ner motorcykeln med 320-grit sandpapper för att få en jämn yta. Sätt målartejp runt ytterkanterna av motorcykeln för att möjliggöra en ändamålsenlig målning. Tvätta cykeln igen på samma sätt som i föregående steg och låt det dags att lufttorka. Blås bort överflödigt skräp kvar från sandpapper. Addera 3

skissa kunden designen på motorcykeln med en blyertspenna. Skissa lätt men tillräckligt mörkt så det syns. Placera maskeringstejp runt designen. Detta betyder de olika färgerna som behövs när målningen börjar. Täck området som inte ska målas med plast och tejp ner med maskeringstejp så det enda exponerade delen av cykeln är det som kommer att målas med den första färgen.
4

Öppna färgburk och blanda upp färgen med en omrörning pinne. Doppa penseln i och börja måla motorcykeln med mjuka jämna slag så färgen inte droppar eller pöl upp. Måla över hela första området och tillåta 45 minuter för att torka. Applicera ytterligare ett lager på samma sätt och återigen tillåter 45 minuters torktid.
5

bort plasten från den täckta området och måla det andra området önskad färg. Följ samma steg som det första området, blanda färgen med en omrörning pinne och borsta över sektionen med ett första lager och väntar 45 minuter innan du applicerar ett andra skikt.
6

bort all plast, maskering tejp och målartejp från motorcykeln och att minst 48 timmar att torka. Buff ut glans med en motordriven buffert som arbetar i långsamma cirkelrörelser så den nya färgen inte brinner och lossna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127543.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.