Hur du ändrar en 1996 Saturn bränslefilter

En viktig komponent till någon bilens motorprestanda är ett rent bränsle filter. Den 1996 Saturnus är inget undantag. Tillverkaren föreslår att du ändrar din bils bränslefiltret var 30.000 miles. Bilens bränslefiltret är ansvariga för att förhindra föroreningar från att nå bränsleinjektorerna och motorn orsakar skador. Ett rent bränsle filter låter motorn arbeta vid kika bränsleeffektivitet, samtidigt förhindra onödiga reparationer. Saker du behöver
nya bränslefiltret Sida 2 skiftnycklar, 3/4-tums
handduk
Visa fler instruktioner
1

Trampa huvfäste och öppna huven. Leta gruppcentralen bredvid chaufför-side hjulet. Ta bort säkringen som styr bränslepumpen.
2

Starta bilen och låt den gå på tomgång tills motorn stannar. Detta rensar bränsleledningarna för mycket bränsle. Leta bränslefiltret under bakre delen av bilen bakom förarhytten.
3

Använd skiftnyckel för att ta bort bränsleledningarna från filtret. En skiftnyckel kommer att användas för att fästa filtret medan den andra skiftnyckel vrider muttern på bränsleledningen. Upprepa steg på andra sidan.
4

Använd fingret för att vrida plast bulten som håller fast filtret. Du kan nu ersätta det gamla filtret med det nya filtret, se pilen på filtret pekar mot motorn. Vrid plast bulten tillbaka fästa det nya filtret på plats.
5

Sätt tillbaka båda bränsleledningarna till det nya filtret med hjälp av nycklar. Du kan nu installera om säkringen bränslepumpen och stäng huven. Starta bilen och låt den gå på tomgång i 30 till 60 sekunder. Detta kommer att göra det möjligt för nya bränslefiltret att dra in bränsle, slutföra ändringen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127523.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.