Hur man byter en Headlight Bulb på en 2001 BMW 325i

Fungerande strålkastare är absolut nödvändigt att köra säkert på natten, under regn stormar, eller när dimman lägger sig på vägbanan. Dessutom, de flesta stater i USA kräver att arbeta strålkastare för att passera en besiktning. Många biltillverkare konstruera sina strålkastare lökar för att vara lättillgängliga, och din 2001 BMW 325i är inte annorlunda. Saker du behöver
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Leta strålkastare med trasiga eller skadade glödlampa. Dra tråden-kabelnätskontakt att clips på baksidan av strålkastarhuset glödlampa. Nyp fliken som håller kontakten på plats, och dra bakåt för att ta bort det.
2

Vänd baksidan av glödlampsenheten motsols och skruva ur glödlampan tills den är fri från strålkastarhuset. Ta bort glödlampan försiktigt för att undvika att bryta lampan inne i strålkastarhuset.
3

Infoga ersättning lampan i position där det tidigare glödlampan. Undvik att röra vid ytan på glödlampan med dina bara händer.
4

Skruva ersättning lampan i strålkastarhuset med en medurs tills glödlampan inte längre rör sig. Undvik att använda överdriven kraft vid åtdragning av lampan, eftersom detta kan leda till att enheten går sönder.
5

Anslut kabeln-sele klipp på baksidan av glödlampan. Klippet ska avge knäppande ljud när den är ordentligt på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127502.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.