Hur man tar bort en Wrangler Unlimited Hardtop

Toppen på Jeep Wrangler Unlimited avlägsnas i flera sektioner, de två främre panelerna lossna först följt av den bakre. Toppen är glasfiber och är tung så du kan behöva hjälp med att lyfta bort det. Lagra upp på en pall eller såg hästar så det inte sitter på golvet eller marken som sälarna kommer att ruttna och läcker. Du måste ta bort de främre panelerna innan du kan ta den bakre bort, men du kan ta bort fronterna och lämna den bakre delen på Jeep om så önskas. Saker du behöver
T-40 Torx bit
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Fäll ned solskydden i din Jeep och flytta dem åt sidan. Leta upp de bakre infästning rattarna på högtalaren bar vrid dem moturs.
2

Vrid de två L-formade handtag på frontpaneler tills de är 90 grader mot dörren topp vrid L-formade handtag nära skulderbältet 90 grader också. Snap spärrarna loss från framkanten av panelerna och lyft de främre panelerna utanför Jeep.
3

Öppna båda dörrarna och lokalisera T-40 Torx huvudet bultar i dörrkarmen. Ta bort dem för båda sidor av jeep med en Torx bit och spärrfunktion.
4

Leta upp de sex torx skruvarna längs kanten på toppen där det sitter på kroppen, tre på varje sida och ta bort dem med en T-40 Torx bit och ratchet. Öppna bakluckan och öppna den bakre lyft grinden.
5

Lokalisera elektrisk anslutning inuti den bakre på förarens sida av bagageutrymmet. Koppla ur kontakten, dra slangen vindrutetorkaren off bröstvårtan under kontakten och lyft av locket från Jeep och ställ den någonstans säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127442.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.