Hur De-Vinterförbereder din släpvagn RV Travel

De kalla vintermånaderna har gått, och du funderar på att ta din trailer RV resa för en resa. Innan du kan njuta av komforten i din RV på vägen, bör du väl de-vinterförbereder det för er säkerhet och för att förlänga livslängden på din RV. Även om detta är en tidsödande process, är det relativt enkelt och i slutändan kommer att resultera i en bättre RV resa för dig. Saker du behöver
Extra lång squeegie
Bucket
Vatten
diskmedel
Vatten slang
Pappershanddukar
städmaterial
Imma sprayflaska
Lithium fett
ringtryckmätaren
1 kopp blekmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket, om någon, från din RV. Fyll hinken med tvålvatten och skölj utsidan av din RV med en extra lång squeegie, skölja med vatten från en trädgårdsslang.
2

Gå in och öppna alla fönster för att vädra ut RV . Kontrollera visuellt avseende skador, t ex läckage, som kan ha uppstått under vintern. Använd rengöringsmedel och pappershanddukar för att avlägsna damm som bosatte sig medan din RV lagrades.
3

Fyll din flaska imma spraya med såpvatten. Vrid huvudkranen propan tillgången på, och spraya all armatur med tvålvatten. Om någon av de beslag börjar bubbla eller gaslukt, har du en läcka som behöver fixas innan du träffar på vägen. Vrid ventilen propan utbudet av.
4

Kontrollera dragkroken för rost eller skador. Byt ut delar som behövs, därefter smörja skumt komponenter med litiumfett, tillgängliga överallt bildelar säljs.
5

Inspektera däck för tecken på röta eller skada, kontrollera däcktrycket och tillföra luft eller ersätta däcken vid behov.
6

Anslut vattenslang till vattnet hookupen på utsidan av RV. Gå in, vrid alla kranar på och spola toaletten tills allt vattnet är klart. Gå tillbaka utanför, och stänga av vattnet till slangen. Tillsätt 1 kopp blekmedel till färskvattentanken och vrid vattenslangen igen. Låt kranar inne att köra tills du inte längre luktar blekmedel. Vrid alla kranar off och fyll vattentanken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127435.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.