Hur man byter ett bränslefilter på en 2005 Honda Accord

Att inte ha ett rent system kan råna din motor hästkrafter och leda till skador. Tillverkaren föreslår 2005 års Honda Accord är bränslefiltret bytas var 60.000 miles. Köra din bil med en gammal bränslefiltret kan tillåta föroreningar att flöda in i din motor och även påverka din bränsleekonomi. Byta bränslefilter på en regelbunden basis kommer att spara pengar och maximera motorns prestanda. Saker du behöver
nya bränslefiltret
Handdukar
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

lokalisera säkringen panelen under bilens huv och ta bort bränsle-pump säkring. Starta bilen och låt motorn gå på tomgång tills den stannar. Detta rensar bränsleledningarna av bränsle så att du säkert kan komma åt bränslefiltret.
2

Leta bränslefiltret under bilen på förarsidan. Bränslefiltret ligger längs ramskenan. Använd skiftnyckel för att ta bort säkerheten klämma täcker bränsleledningar och bränslefilter. När klämman tas bort, kan du ta bort bränsleledningarna.
3

Ta bort det gamla bränslefiltret och installera det nya filtret på sin plats. Se till att installera det nya filtret med pilen pekande mot motorn. Sätt tillbaka bränsleledningarna till det nya bränslefiltret.
4

Använd skiftnyckel för att sätta tillbaka säkerhetsclipset till det nya bränslefiltret och bränsleledningar. Sätt tillbaka säkringen bränslepumpen och stäng huven. Försök att starta motorn, men det kan vara långsam att starta så bränslepumpen strömmar bränsle genom systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127434.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.