Hur man målar en Two-Tone 1955 Chevy Sedan

Att ge en bil till en tvåtons-lack är betydligt mer utmanande än att tillämpa en ton. Men resultaten är ibland värt det extra besväret. Ge din 1955 Chevy Sedan en tvåtons-pint jobb kan åstadkommas med lite tid och tålamod. Saker du behöver
Sandpapper
Soap
Bucket
Vatten
måla pistol
Pencil
Maskeringstejp
Maskeringstejp
Målare plast
Air fläkt
Automotive måla
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna eventuella emblem, dekaler eller andra klistermärken. Ta av handtag, strålkastare och bakljus. Tvätta bilen noggrant med tvål och vatten och låt det dags att lufttorka. Ta bort damm och skräp från sömmar runt dörrar och fönster, med hjälp av en fläkt.
2

Sand hela ytan av bilen med 320-grit sandpapper tills det är en slät, fin finish på bilen . Ansök målartejp för att täcka eventuella sprickor eller sömmar, särskilt runt fönstren.
3

Bestäm skiljelinjen mellan färgerna. Markera lätt med en penna på bilen. Placera maskeringstejp längs markeringen. Täck hälften av bil du kommer att måla sist med målarens plast. Använd maskeringstejp för att hålla den på bilen.
4

Häll önskad färg färg i färgen pistolen, koppla in den och dra i spaken för att börja måla. Arbeta från sida till sida och lägga ett lager. Låt varje skikt tillräckligt med tid att torka innan du lägger andra rockar. Refill färgen pistolen vid behov. Ta målarens plasten från omålade halvan av bilen och tillämpa ny plast till den målade sidan (efter att den har haft tid att helt torr).
5

Applicera första lager färg i önskad färg till den andra delen av bilen på samma sätt som den första delen. Låt det tid att torka innan nästa skikt. Återigen påfyllning vid behov. Ta målarens plasten när de är avslutade. Ta bort alla målartejp och låt torka.
6

Låt färgen två hela dagar att torka innan du polerar bilen. Plugga i bufferten och tillämpa den på hela bilen i cirkulära rörelser. Tryck inte för hårt eller kommer du att bränna bort färgen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127409.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.