Hur koppla in ett batteri i en 1978 Ford F250 Pickup

Installera ett batteri i en 1978 Ford F-250 är en enkel procedur. Batteriet tillhandahåller elektrisk ström till startmotorn att veva trucken. En felaktig batteri kommer inte att tillåta trucken att starta och bör bytas ut omedelbart. I motorrummet finns ett särskilt område för batteriet och kablarna är tillräckligt långa för att korrekt montera på till terminalerna. Den bildelar butik kan berätta vilka specifika batterier är kompatibla med en Ford F-250. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

öppna huven för batteriet installation. Leta reda på passagerarsidan i motorrummet vid fronten.
2

Placera batteriet på metallbricka förutsatt att säkra batteriet på plats. Bolt i hållarstång för hand. Vrid överdelen av stången tills det håller batteriet på plats.
3

Montera positiva kabeln till terminalen betecknas med ett "+" symbol. Kabeln kommer att vara röd och den andra änden kommer att skruvas fast i startmotorn. Drag kabeln ner på terminalen med en hylsnyckel.
4

Upprepa föregående steg för att installera den negativa eller jordkabel. Dra åt kabeln på till terminalen för att säkerställa en fast förbindelse.
5

Starta trucken att säkerställa batttery fungerar. Trucken startar inte om batteriet är svagt eller inte håller en laddning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127375.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.