Hur jag programmera radion i en Mercedes?

De flesta bilradioapparater kan du spara dina favorit radiostationer och hämta dem med ett tryck på en enda knapp. Du kan programmera upp till 10 förinställda radiokanaler på din Mercedes-radio. När du har sparat, kan du komma åt de programmerade radiostationer genom att trycka på motsvarande snabbvalsknapp. Programmera in radiostationer är en enkel uppgift som bara tar några minuter och kräver inga speciella verktyg. Instruktioner
1

Sätta på radion med "control"-ratten. "Control" ratten sitter på vänster sida av mittkonsolen. Denna knoppen är också volymkontrollen.
2

Tryck på "Radio"-knappen längst upp till höger på "Control" ratten för att välja "Radio"-läge.
3

Leta stationen som du vill programmera in i radion förinställas med "stationssökning" knapparna till höger och vänster om "Control" ratten. Dessa knappar har en pil med en vertikal linje framför den. Alternativt kan du trycka på "Manuell Inställning" knapparna ovanför och nedanför "Control" ratten. Dessa knappar har en uppåtriktad och nedåtriktad pil.
4

Tryck och håll ned en av sifferknapparna på höger sida av radion kontrollpanelen i ungefär två sekunder. Släpp knappen när du hör ett pip.
5

Tryck på knappen för att hämta den programmerade stationen. Upprepa processen, välja en annan sifferknapparna för att programmera flera radiostationer. Observera att du kan programmera upp till 10 olika stationer, med var och en av siffrorna 0 till 9 som en separat förinställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127362.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.