Hur man byter bromsar på en Chevy Express Van

I de flesta fall har en Chevy Express van bromsbelägg på både fram-och bakhjulen. Om bromsbeläggen behöver förändras, måste du ändra kuddar på åtminstone både fram-eller bakhjulen - den änden behöver dem ändras. Ett gnisslande ljud när du bromsar är det säkraste tecknet på att de behöver förändras. Denna process, särskilt när det gäller att ta bort bromsoket för att avslöja dynorna, kan variera på äldre modeller av Express van. Saker du behöver
Turkiet Baster
Ordet jack
Jack står
Däck järn
Blocks
Tvingfäste
Bromsbelägg
Anti-squeal förening
Hög temperatur fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna bromsvätskebehållaren och ta bort två tredjedelar av vätskan med hjälp av en sug verktyg som en oanvänd kalkon baster.

2

Höj van på rätt ände, stödja den på pallbockar och ta bort hjulen. Om du höjer framänden, se till att handbromsen är åtdragen. För den bakre änden, blockera framhjulen med tunga block. Addera 3

Infoga en C-klämma på bromsoket där bågen ligger och använder den för att driva varje bromsok kolvarna tillbaka i sina hål. Komprimera det långsamt och låt inte svämma bromsvätska från huvudcylindern.
4

Skruva den nedre bulten på bromsoket med din nyckel och svänga oket upp för att avslöja bromsbeläggen. Ta bort båda dynor inifrån konsolen på bromsskivan.
5

Applicera anti-squeal föreningen till de bakre plattorna ersättande kuddar i området där de kommer i kontakt med bromsok kolvarna.

6

Sätt kuddar ersättningsbromsbelägg i hållaren och sedan vrida bromsoket tillbaka ovanpå dem. Smörj bromsok s monteringsbulten med högtemperaturfett innan du sätter tillbaka den i tjocklek med din nyckel.
7

tillbaka hjulen och sänk van efter byte båda bromsarna.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127311.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.