Hur man byter mugghållare i 2007 Dodge Grand Caravan

De 2007 Dodge Grand Caravan är laddad med funktioner för att göra din körupplevelse mer bekväm , säker och bekväm . De mugghållare , integreras med bekvämligheten facket , rankas bland de bästa funktionerna för de flesta förare . Om de bryter , kan det utgöra en potentiellt farlig situation som förare försöker jonglera dryck behållare under körning . Lyckligtvis kan du byta ut mugghållare på din Grand Caravan snabbt och enkelt . Saker du behöver
Platt - head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

greppa ordentligt utdragbar låda där mugghållare finns. Se till mugghållare fullt ut från instrumentpanelen . En plast kvarhållningsfliken på baksidan av lådan håller mugghållare från att komma ut för långt .
2

Bänd ner på plasten kvarhållningsfliken håller lådan på instrumentpanelen , med hjälp av en platt - skruvmejsel . Ta ut lådan ur instrumentpanelen och ställ den åt sidan .
3

Sätt innehavare ersättande cup i öppningen i instrumentpanelen . Bänd ner på plasten kvarhållningsfliken med skruvmejseln , noga med att inte använda för mycket tryck , som fliken kan gå sönder . De mugghållare bör vara i nivå med resten av instrumentpanelen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127302.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.