Hur man byter damm och pollen filter i en Honda Element

Den pollen och damm filter renar luften dras in i fordonet via värme-och kylsystem. Med tiden kan filtret blir igensatt från uppbyggnaden av de uppsamlade partiklarna. Detta kan leda till att luften i bilen att verka inaktuella till följd av en minskning av luftflödet. Ett igensatt filter kan också skada enheten luftkonditioneringen genom att tvinga enheten att arbeta hårdare för att få igenom filtret. Honda rekommenderar att du byter filter minst var 30.000 miles. Det bör bytas oftare om du kör ofta på grusvägar eller i mycket industriområden. Saker du behöver
Två nya filter
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket. Filtret ligger bakom det.
2

Leta säkerheten hakar på insidan panel av handskfacket. Dessa krokar ansluta handskfacket till insidan av instrumentbrädan. Ta bort krokarna från panelen genom att trycka på änden av varje krok.
3

Vrid handskfacket för att komma åt filtret.
4

Push i på låset fliken säkrar vilken locket av filtret. Ta bort luckan genom att dra den mot dig.
5

Dra första filtret rakt ut från enheten som luftkonditionering. Ta bort det andra filtret genom att skjuta den åt vänster innan dra ut det ur enheten.
6

Skjut alla de gamla filtren från filtret fallet. Sätt i de nya filtren i ärendet. Kontrollera att de "Air Flow" pilarna på filtret och fallet pekar åt samma håll.
7

Placera luftfiltret så "Air Flow" pilarna pekade nedåt. Sätt i de nya filtren till luftkonditionering. Skjut den första filtret rakt in och skjut den åt höger. Det andra filtret glider rakt i enheten.
8

tillbaka locket för filtret.
9

Vrid handskfacket tillbaka till normalläge, och byt ut krokarna . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127288.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.