Hur Rotera däck på en Subaru Forester

Subaru Forester är en all-wheel-drive crossover SUV som tilltalar dem som vill ha det praktiska i en sport utility vehicle utan den stora storleken. Den Forester är en säker, pålitlig bil. Liksom alla fordon, ska däcken på Forester vridas regelbundet för att säkerställa en jämn förslitning och lång livslängd. Rotera däcken är en enkel process som involverar omkoppling fälgar och däck i ett X mönster så att de bakre däcken flyttas till fronten, och fronterna flyttas till baksidan och motsatt sida av fordonet. Saker du behöver
Ordet jack
rörtång
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta. Lossa muttrarna för alla fyra hjulen med en rörtång. Lyft ena sidan av fordonet vid en tidpunkt med en domkraft och sänka Forester på pallbockar i alla fyra hörnen.
2

Ta bort alla fyra hjulen. Låt var och en bredvid där det var på bilen så att du vet var den var belägen.
3

Flytta däck som var på höger baksida Forester till höger framhjul hub och installera den där. Fäst muttrarna och dra åt för hand.
4

Flytta däcket som var i det främre högra till det vänstra bakhjulet nav och installera den där. Fäst muttrarna och dra åt för hand.
5

Flytta däcket som var på vänster fram till höger bak hjulnavet och installera den där. Fäst muttrarna och dra åt för hand.
6

Flytta däck som var på vänster bak till vänster framhjul nav och installera den där. Fäst muttrarna och dra åt för hand.
7

Dra åt muttrarna på samtliga hjul med rörtång. Höj Forester ovanför domkraften. Avlägsna domkraften och sänk Subaru till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127250.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.