Hur polska gjutning av aluminium för bilar

De organ, huvor och stammar av några klassiska bilar är utrustade med aluminiumprofiler för extra lyster. Lister är oftast anodiserad med tydliga, oflexibel beläggning för att förhindra att aluminium från oxiderande och Avtrubbning. Grundligt bort anodiserad beläggning av aluminium lister innan polering och återställa dem. När anodiserade beläggning avlägsnas från metall, små gropar och repor i aluminium är tillgängliga för borttagning. Vissa varor är effektiva vid polering och återställa aluminium lister på bilar. Saker du behöver
Maskeringstejp Safety tejp
goggles
Handskar
Kaustiksoda
Plasthink
Nylon
skurborste 600-grit sandpapper Sida 2 microfiber trasor
Vatten
Microfiber handduk
Metal polish
Polermaskin
Clear termo-plast sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Ansök maskeringstejp runt kanterna på gjutning av aluminium för att skydda bilens färg. Sätt på skyddsglasögon och handskar.
2

Förbered kaustiksoda i en plasthink enligt tillverkarens riktning. Skrubba gjutning med kaustiksoda, med hjälp av en nylon skurborste.
3

Håll kaustiksoda på gjutningen tills soda börjar bubbla. Pensla gjutning med skurborste för att grundligt avlägsna anodiserade beläggning.
4

Sand hela gjutning med 600-slippapper, med cirkulära rörelser. Fukta en microfiber trasa med vatten.
5

Torka av gjutning med fuktig trasa för att skölja bort den kaustiksoda och beläggning rester. Torka listen ordentligt med en microfiber handduk.
6

Ansök metall polish till en microfiber trasa. Torka trasa över gjutningen att applicera ett jämnt lager av polish.
7

Buff gjutning med en roterande polermaskin för att lägga glans. Spraya gjutning med klar termoplastisk sprayfärg för att skydda aluminium. Låt sprayfärg torka enligt tillverkarens anvisningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127241.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.