Hur lägger jag sitta ner i en '97 Subaru Outback?

Subaru Legacy Outback var tillgänglig som en sedan eller en vagn för 1997 års modell. Dessutom var 1997 års modell en del av den första generationen av Outback-modeller, som åren 1996 till 1999. Det skedde inga förändringar i baksätet operation för denna generation. Vagnen har två olika sits justeringar - en som låter dig sätta ryggstöden ner för en snabb lösning och en möjlighet att flytta ner sittdynan först, vilket skapar en plan yta. Instruktioner
sedanmodell
1

Öppna bagageluckan till Outback.
2

Hitta låset och lås brytaren på baksidan av sätet och se till att omkopplaren inte är i det låsta läget. Annars kan du inte lägga sätena ner.
3

Gå till baksätet från sidoluckan. Dra fliken ligger på toppen av sätet strax under nackstödet. Gör samma sak på varje sida för att frigöra platser och pressa ner dem.
Wagon Models
4

Öppna den bakre luckan för att komma åt endera sidan av baksätet.

5

Hitta vredet bredvid nackstödet närmast dörren.
6

Dra reglaget uppåt för att frigöra platser och tryck ner. Gör samma sak på andra sidan.
Annan Wagon Option
7

Hitta flikarna i mellan den nedre sittdynan och ryggstödet. Dra i fliken för att lossa stolen och lyft sitsen framåt, vilket gör det möjligt för baksidan av sätena för att gå ner i ett plant läge.
8

bort nackskydden. Tryck på låsknappen bakom nackstödet på sätet bakåt och dra nackskyddet uppåt medan du håller ned knappen.
9

Lyft sitsen tillbaka ratten release som är bredvid nackstödet närmast dörren på varje sida. Sänk sitsen tillbaka till där sittdynan brukade vara att skapa en platt utrymme.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127175.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.