Hur Skick Vindrutetorkare

Dina vindrutetorkarna är en av de viktigaste säkerhetsfunktioner på din bil. När vindrutetorkare inte fungerar, kanske du inte kan se faror på vägarna eller problem med andra förare. Enligt CarAccessoriesMagazine.com, är 90 procent av körning beslut som fattas på visuella data. Det är en bra idé att göra en rutinkontroll av dina vindrutetorkare när du gör andra underhåll kontroller av ditt fordon, såsom olja, kylarvätska och spolarvätska. Saker du behöver
Duk
Sponge
Vatten
Diskmedel
Vit vinäger
Spolarvätska
Visa fler instruktioner
Hur Till Skick Vindrutetorkare
1

Inspektera visuellt vindrutetorkarna. Kommer ner till torkare nivå och se om det finns sprickor, gropar eller revor i gummi yta. Klimatet där du bor kan ha en stor effekt på tillståndet av gummiblad. Långa perioder av kalla temperaturer kan orsaka sprickor i gummit och varma perioder kan orsaka uppmjukning och nedbrytning, enligt NewCarBuyingGuide.com.
2

Kör fingrarna längs gummiblad. Du kan känna skador på gummit görs av vägbanan kemikalier eller luftburna föroreningar. Addera 3

Torka bladen försiktigt med en trasa fuktad med vindrutetorkare vätska. Detta kommer att ta bort en del av ytan smuts och rester.
4

Rengör mer noggrant med tvål och vatten. Rengöring med spolarvätska kan inte vara tillräckligt för att ta bort grus och bugg skräp du har plockat upp under landsvägskörning. Använd en svamp med en skrubber yta och en lösning av vatten och ett milt diskmedel för att skrubba bort eventuella torkat material från bladytan.
5

Skölj och försiktigt torka bladen.
6

Fukta en trasa med ättika och vatten lösning och torka bladen. Använd sedan en annan fuktig trasa för att skölja dem. Vinäger och vatten är en mild syra lösning som tar bort vägbanan kemikalier från bladen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127157.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.