Hur man målar Skruvfjädrar

På grund av deras utsatta plats i suspension, fjädrar utsatta för en hel del smuts, fukt och lera över jaga av fordonets livslängd. Över tiden, fjädrar blir repig, bleka och kan rosta. En strippad och ommålad suspension är en del av någon bil restaurering. Om du utför rutinunderhåll och har fjädrarna ur bilen, som tillämpar en fin lack kan göra bilen ser bättre ut. Saker du behöver
Stålull
färgborttagningsmedel
Stålborste kommenterar: Mineral sprit
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Skala den gamla färgen bort av hjulen. Spraya färgborttagningsmedel på fjädrarna. Låt strippan blöt i tills färgen bubblar. Skrapa bort färgen med en stålborste. Återapplicera strippern tills all färg tas bort. Avlägsna eventuella sista resterna genom att linda stålull runt spolarna på fjädrarna och gnugga fram och tillbaka.
2

Rengör fjädrarna med lacknafta. Häll det på en luddfri trasa och torka upp fjädrarna tills de är helt fria från olja och rester. Torka fjädrarna ordentligt.
3

Applicera en lätt damning av kvalitet primer till källorna. Låt det torka i några minuter, och sedan spraya på en tyngre rock. Håll burken ca 8 tum från våren, och spraya i en fram och tillbaka sätt. Se till att du får den del av fjädern som ligger på insidan av spolen. Låt primern torka i ca 10 minuter, och sedan tillämpa en annan jacka. Applicera ett tredje lager om du känner att det förtjänar mer täckning. Låt primern torka i en timme eller så eller tills den är helt torr vid beröring.
4

Välj den färg du vill måla fjädrarna. Svart är den vanligaste färgen för fjädringskomponenter, men röda, blå eller gul är populära färger för fjädrarna. Använd en hög kvalitet, rostskydd färg. Det finns också sprayfärg speciellt framtagna för fjädringskomponenter som är mer hållbara.
5

Spray på en ljus beläggning av färg. Låt det torka i en minut eller så, och sedan använda ett tjockare lager, vilket garanterar jämn täckning överallt på våren. Låt färgen torka för en timme eller så (läs instruktionerna på burken) och sedan använda ytterligare två eller tre lager tills du är nöjd att fjädrarna täcks ordentligt. Låt färgen torka över natten innan du försöker installera fjädrarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127089.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.