Ställa klockan på en Suzuki Bandit

Tillverkas av Suzuki Motor Corporation Suzuki Cycles division, är Suzuki Bandit en sport-standard gata motorcykel som har varit i produktion sedan 1989. Under årens lopp har Suzuki Bandits fått ett rykte om hög-RPM prestanda och enkel hantering. Varje Suzuki Bandit har en digital klocka för att hålla dig i tid på vägen. Ställa in klockan på din Suzuki Bandit motorcykeln är en enkel process som kan fyllas i bara ett par minuter. Instruktioner
1

Sätt din nyckel i tändningen av Suzuki Bandit. Vrid nyckeln för att starta din Suzuki Bandit så att du kan ställa in sin klocka. Observera att klockan-inställningen kan slutföras medan gränsöverskridande din motorcykel eller när du står bredvid den.
2

Leta upp "Select" och "Reset" knapparna på kontrollpanelen på din Suzuki Bandit motorcykel . Tryck och håll på knappen "SELECT" och "Reset" knapparna tills minuter siffrorna på displayen börjar blinka.
3

Tryck på "Reset"-knappen flera gånger för att justera minuterna siffror till önskad tid. Tryck på "Select"-knappen för att gå vidare på den blinkande till timmarna siffror efter att du har ställt in minuter siffrorna till rätt tid.
4

Använd "Reset"-knappen för att ställa in timmarna siffrorna till rätt tid.
5

Tryck på "Select"-knappen för att spara dina ändringar och återgå till Suzuki Bandit klockan till Tidvisningsfunktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127074.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.