Förhindra att helt rostiga Up Rotorer

Rust på bilens rotorer kan orsaka långvariga skador och bromsfel , så du vill förhindra rost från att ackumulera så mycket som möjligt . Oavsett om du lagrar din bil på vintern eller kör i regn och snö , kommer du vill behålla dina rotorer i god form genom att rengöra och underhålla dem . Saker du behöver
Luddfri handduk
WD - 40 eller imma olja
Visa fler instruktioner
1

bort bilens rotorer enligt instruktionerna i din modell handbok . Detta kommer att vara olika på olika bilar . Rengör rotorerna och ta bort eventuellt skräp eller uppbyggd på och omkring dem . WD - 40 och en luddfri handduk fungerar bra att rengöra rotorerna och för att avlägsna damm och början på någon rost . Se till att få den yttre och inre kanterna av rotorerna .
2

Spray rotorerna med mer WD - 40 eller imma olja , finns på de flesta större butiker biltillförselen . Fogging olja är en tjock olja i ett aerosolpreparat som skyddar mot korrosion. Om du inte rengör rotorerna manuellt eller inte vill ta bort dem , kan du vara säker på att belägga rotorerna genom att spraya en halv burk den till inloppsventilen medan du kör bil .
< br > 3

Byt rotorerna om du har tagit bort dem . Upprepa denna procedur två gånger per år för att hålla rotorerna skyddas mot rost .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127068.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.