Hur du ändrar en nyckel batteri i en bil

De flesta bilar nu är utrustade med keyless inresa fjärrkontroller ansluten till din bilnyckel. Dessa fjärrkontroller körs på en speciell typ av batteri som kallas en CR2032. Även olika nyckellösa fjärrkontroller har olika mönster, finns det vanligtvis två stilar av nyckellösa fjärrenheter. Den första har en kropp utrustad med en skruv för att hålla höljet tillsammans. Den andra är en fast kropp med en söm. Saker du behöver
Skruvmejsel
CR2032 batteri
Visa fler instruktioner
Byta Key Batteri för Skruv fjärrkontroll
1

Grip fjärrkontrollen på vardera sidan och dra isär, separera nyckeln från fjärrkontrollen. Vissa knappar kommer inte att kräva detta steg.
2

Ta en liten skruvmejsel som passar storleken och typen av skruven på baksidan av fjärrkontrollen och skruva fjärrkontrollen skruven.

3

Använd dina naglar eller skruvmejsel för att ta ut det gamla CR2032 batteri.
4

Placera det nya CR2032-batteriet i batterifacket. Tryck ner för att se till att den är ordentligt inställd.
5

Rikta fjärrkontrollens plasthölje och placera skruven tillbaka in i fjärrkontrollen. Använd skruvmejseln för att dra höljet ihop. Tryck på knappen och fjärrkontrollen ihop igen. Addera Byta Key Batteri för skruvlös Fjärrkontroller
6

Grip fjärrkontrollens på vardera sidan och dra isär, separera nyckeln ur fjärrkontroll.
7

Leta sömmen längs sidan av fjärrkontrollen. Wedge naglarna eller ett litet verktyg som en skruvmejsel mellan sömmen och drar i höljet isär.
8

Pop ut det gamla batteriet med naglarna eller skruvmejsel.
9

Placera det nya batteriet i batterifacket. Tryck ner för att säkra den.
10

Placera sömmen på plasthöljet s sidor och driva tillsammans. Tryck på fjärrkontrollen och de centrala delarna ihop igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127017.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.