Vad är en Bromsljuskontakt ?

Bilar förlita sig på ett antal system för att köra ordentligt . Den bryter systemet i en bil består av både mekaniska och elektriska delar som används för att fylla i standardformuläret bryta förfarandet . Den bromsljusströmställare spelar en viktig roll i denna process . Definition

Bromsljuskontakt är en eldriven brytare som utlöser bromsljusen för att aktivera när du bromsar.
Process

en bromsljusströmställare fungerar via två trådar , en så kallad power - in tråd och power -out wire . När en förare trampar på bromspedalen , en kolv anordningens kontakter en metallplatta , som kompletterar en elektrisk krets i omkopplaren via de två trådarna. Växeln aktiverar sedan bromsljusen .
Applications

Broms strömbrytare kan användas för sådana tillämpningar som farthållare avskurna och växellåsanordning trigger . Bromsljus switchar används för farthållaren arbete genom att sända en signal till bilens dator enhet , som därefter klipps farthållaren att aktivera retardation . Bromsen ljusomkopplare sänder även en signal till datorn vid aktivering låsskifte eller automatisk växellåda. Låsskifte försäkrar bromspedalen nedtryckt innan du låter bilen att byta växel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127004.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.