Hur blir jag av Auto Body Surface Rust?

Auto kroppen rost är ett problem för många bilägare. Metallen i bilen kommer i kontakt med vatten eller fukt under långa perioder och det bildas rost. Automobiles har en rostfri beläggning men i tid denna beläggning avtar lämnar auto mer benägna att rosta. Som en del av regelbundet underhåll, bör en ägare ta bort eventuella fläckar ytrost så snart de dyker upp. Om rosten inte behandlas, rosten bara sprider orsakar genomrostning som allvarligt kan skada prestandan av en bil. Men det är lätt att ta bort ytan rost från en bil. Saker du behöver
skurning pad, stålborste eller stålull pad
limejuice
Table Salt
Rag eller trasa
Pappershandduk
Commercial rostborttagare
Visa fler instruktioner
1

skrubba bort all ytrost med skrubbning pad, stålborste eller stålull pad. Skrubba i cirkulära rörelser och sedan torka bort rost flingor.
2

Gör en pasta av två delar bordssalt och en del limejuice. Applicera pastan till de rostiga områden med en pappershandduk. Låt verka i två till tre timmar. Torka med en fuktig handduk och torka sedan.
3

Häll kommersiella rostborttagare på en trasa eller pappershandduk om fläckar inte svarade på skrubbning med hemgjord pasta. Applicera på ytan rost. Låt verka i 10 till 15 minuter, eller hur lång tid som anges på produktens etikett. Torka rent med hushållspapper eller trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127003.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.