Hur installerar jag en Shifter Boot på en 944?

Porsche 944 är en fyrcylindrig sportbil som Porsche gjort i the1980s och i början av 1990. Den 944 är rolig att köra, tack vare sin smarta chassi och fjädring och är idag ett mycket bra köp på den begagnade bilmarknaden. Precis som alla äldre bil, kan vissa delar av 944 börjar bära märkbart. Objekt som övergången stöveln, vilket kan ser sliten ut med tiden, bör ersättas om inredningen kommer att se sitt bästa. Även om du inte tar bort boot att ersätta det, men är helt enkelt arbeta på något annat, är detta en enkel del att installera. Saker du behöver
944 skift stöveln
Visa fler instruktioner
1

Montera plasten behåller ram runt nedre kanten av övergången stöveln. Detta förutsätter att växelspaksknopp och boot redan har tagits bort från bilen och bagageutrymmet har separerats från växelspaksknopp. Sätt växelspaksknopp i hålet i mitten av skiftet stöveln.
2

Fortsätt skjuta växelspaksknopp ner i skift stöveln tills lädret kommer upp över toppen av ratten. Detta kommer att ta lite ansträngning eftersom växelspaksknopp är större upptill och boot kommer att behöva sträcka sig över ratten. Se till att du håller baksidan av växelspaksknopp symmetrisk med den sydda sömmen i bagageutrymmet.
3

Montera locket med växelmönstret ingraverat på toppen av det i början av skiftet ratten. Locket sätts in i fördjupningen i den övre delen av växelspaksknopp och håller den övre delen av övergången stöveln på plats. Med andra ord, när du installerar locket, borde det fånga materialet från övergången stöveln och hålla den på plats mot överdelen av ratten.
4

Se till att den inre gummistövel hålls i placera i 944 ordentligt innan du installerar växelspaksknopp och stöveln. Det bör fästa mot en ring i överföringen tunneln.
5

Installera växelspaksknopp-yttre boot genom att skjuta växelspaksknopp ner över metallen växelstången som sticker upp ur tunneln. Tryck växelspaksknoppen nedåt tills metallring i botten av växelspaksknopp snäpper på plats. Detta kan ta en liten ansträngning.
6

Knäpp plastring som sitter på undersidan av övergången stöveln och döljs av boot materialet på plats på överföringen tunneln genom att trycka ner det ordentligt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126991.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.