Hur man installerar en ratt på en 1978 Corvette

Om ratten på 1978 Corvette har sett bättre dagar, kan du vara ute efter att ersätta den med en i bättre form eller ens uppgradera den till en trevligare eftermarknaden hjul. Lyckligtvis är ratten på '78 Corvette, som är en del av den tredje generationen av denna populära amerikanska sportbil, lätt att ta bort och installera. Ta bort och installera en Corvette hjul är ett arbete som även den oerfarne kan göra i en kort tid med rätt verktyg och know-how. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batterikabeln på negativa polen på batteriet. Ta hornet knappen på ratten genom att dra det rakt ut.
2

Ta bort de tre skruvarna som håller hornet kontakt på plats med en Phillips skruvmejsel. Ta hornet kontakt. Avlägsna mellanläggen horn kontakt under hornet kontakt.
3

bort centrumskruven. Ta mitt stjärnan, den teleskopiska rattlåset och spacer.
4

Markera positionen av ratten och kragen med en markör eller dylikt så att hjulet sätts tillbaka i samma läge. Ta bort skruvarna som håller ratten i kragen. Ta ratten och förlängningen kragen under den.
5

Montera hjulet genom att först skruva förlängningen kragen och ratten på plats och se till att märket på kragen rader med markeringen på ratten.
6

Montera hjul spacer, den teleskopiska lås och skruven som håller centrum stjärnan. Kontrollera teleskopiska låset innan du installerar stjärnan fästskruvar. Vrid ratten till låst läge, där det ska låsa hjulet på plats. Om du kan flytta hjulet, justera spaken hålet och försöka låsa hjulet igen. När hjulet snurrar ca 2/3 av vägen till höger, installera stjärnan fästskruvar.
7

tillbaka hornet kontakt och distanser. Tryck på tutan på plats. Anslut batteriet kabeln till den negativa polen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126983.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.