Hur tar jag bort en E36 konsol Armstöd?

E36 3-serie var den tredje generationen, efter E21 och E30, i denna mycket populära modell tillverkad av BMW. Den E36 är ett bra köp som en begagnad bil och erbjuder en hög nivå av prestanda och precision tysk ingenjörskonst. Den E36 är också relativt lätt att arbeta med. Det kan vara nödvändigt att ta bort mittkonsolen på E36, beroende på vilken typ av arbete som utförs på det. Det är lite komplicerat, men kan göras med rätt strategi. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra övergången starta upp så att den hoppar ut ur centrum trösta. Nå under hålet där övergången stöveln kommer från och tryck på "Hazard" knappen uppåt och ut ur konsolen. Ta bort skruven dold under knappen med en skruvmejsel.
2

Dra upp stöveln runt nödbroms handtaget och skjut den ur vägen. Dra den bakre askkoppen ur mittkonsolen genom att dra det uppåt och utåt. Mugghållaren snäpper på plats och är helt enkelt dras ut.
3

Tryck in vid öppningen på baksidan av konsolen där bak askkoppen installerades. Detta kommer att frigöra spärren för armstödet bak luckan. Skjut den bakre luckan upp och stänga av den främre luckan. Bakstycket har en fena som passar i ett spår i främre armstöd täcka.
4

Avlägsna frontluckan genom att dra om off av de två tjänster på vardera sida av armstödet stödet och skjut den ut ur armstödet. Vrid armstödet i upp (vertikalt) läge.
5

Lokalisera den lilla rektangulära hålet i runda gångjärn som armstödet roterar. Sätt en liten, platt skruvmejsel i hålet på vardera sidan och tryck tills trycket släpps från sidan stiften som håller mittkonsolen på plats. Dra sido stiften ut när trycket på de fångster som håller dem på plats släpps.
6

Dra upp armstödet och utanför. Ta bort den lilla skruven på undersidan av armstödet. Mata nödbromsen genom öppningen i mittkonsolen. Lyft mattan upp under mittkonsolen. Ta bort de två skruvarna som håller stödet mittkonsolen på plats med en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126981.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.