Hur ändrar jag en pannlampa på en 2002 Ford Explorer?

Byta halogenstrålkastare i din Ford Explorer är mycket enkelt. Strålkastarna använder en komposit strålkastare montering och kombinerar en 9006 låg-beam och en 9005 high-beam halogenlampa. Systemet är mycket slitstarkt och du kan ändra glödlampor inifrån motorrummet för SUV. Byte hög-och låg-balkar lampor finns tillgängliga från de flesta auto-delar butiker, samt några stora varuhus och Ford återförsäljare s delar avdelning. Instruktioner
1

Öppna huven på din Utforskaren och leta reda på strålkastarnas lampor och elektriska anslutningar på baksidan av strålkastaren församlingar. Lossa låsspärren på kontakten genom att höja den något och dra kontakten från glödlampan.
2

tag i baksidan av lampan och vrid den moturs ungefär en åttondel av ett varv för att frigöra den från strålkastare församling, sedan dra ut den ur aggregatet. Släng den gamla glödlampan.
3

in den nya lampan i den bakre delen av strålkastare montering, var noga med att inte vidröra glaset delen av kolven. Vrid glödlampan medurs en åttondel av en sväng, låsa in den strålkastare montering, skjut den elektriska kontakten på lampan tills den låses på plats.
4

Flytta till motsatt glödlampan och byt med samma steg. Om både hög-och låg-beam lampor behöver bytas, använda samma process för alla fyra lampor i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126955.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.