Hur ändrar jag det bränslefilter på en 1992 Toyota Pickup Truck?

Bränslefiltret på 1992 Toyota pickup, som ligger på den bakre ramen järnväg nära bränsletanken, är ansvarig för filtrering eventuellt skräp och smuts från bränslet innan det blir till förgasaren eller kommer in i motorn. Även små partiklar av smuts eller metall kan orsaka allvarliga skador på cylinderväggarna eller lager inne i motorn. Byt bränslefiltret regelbundet för att skydda din motor. Filtret används på 1992 Toyota pickup lastbilar är av engångstyp och en ny är tillgängligt via någon auto-delar butik. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Höj bakdelen av trucken med en domkraft och stödja den med en uppsättning pallbockar under bakaxeln bostäder. Skjut under lastbilen på förarsidan och lokalisera filtret på ramen järnväg nära bensintanken.
2

Tryck ihop flikarna på slangklämmorna tillsammans med en tång och dra dem bort filter och uppför bränsleröret så att de är ur vägen. Ta tag i gummislangar på filtret och vrid dem medan du drar dem fria från bränsleledningen.
3

Dra ut filtret ur fästet och kassera den. Skjut ett nytt filter i fästet och sedan installera två gummislangar från filtret på stålrör bränsle.
4

Skjut slangklämmorna ner i röret och placera den på gummislang, säkra den till metallen bränsleslangen. Lyft den bakre delen av lastbilen utanför pallbockar, ta bort läktaren och sänk tuck till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126939.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.