Hur man lägger taket ner på en Suzuki Vitara

sufflett konvertibla Suzuki Vitaras har löstagbara mjuka toppar. En av de markerade fördelarna med bilen är att toppen kan komma ner så att förare och passagerare kan njuta av vackert väder fritt under körning. Nya ägare av denna modell har ofta en stor förvirring när först försöker ta bort sina konvertibla sufflett, särskilt om de inte har instruktionsboken tillgänglig som en instruktions guide. Processen är förvånansvärt enkelt. Säkra övre rygg på bilen också är lätt när du har tagit bort den för första gången. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta klippen som sitter bakom solskydden på insidan av bilen, mot framsidan.
Sida 2

Skjut de små röda knappar som sitter bredvid klippen att lossa klämmorna. Addera 3

Lyft upp den nedre kanten av den mjuka toppen där det sitter vid sidan av två bakdörrar. Hitta skruvarna som sitter nära hörnen dessa dörrar.
4

Använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna, ta ut plastbiten som är inne i skruvarna och sätt tillbaka skruvarna med skruvmejseln.

5

snäppa loss tillgängliga snaps och ta bort den mjuka toppen från den bakre remmen spåret.
6

Hitta skruvarna nära de två nedre hörnen på framdörrarna. Lossa dessa skruvar på samma sätt som du gjorde tidigare med den bakre delen av bilen.
7

Ta bort plastbitar inne skruvarna och sätt tillbaka skruvarna. Unsnap suffletten från metallen baren på framsidan av bilen där suffletten ansluter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126819.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.