Hur får man Överföring av en automattvätt Ersatt

Automatiska växellådor är bekvämt för körning men dyrt att ersätta om något går fel. En automatisk kan kosta allt från $ 1500 till $ 3000 för sändning och installation, beroende på vad märke och modell av bilen är. På grund av den relativa komplexiteten i en bil under en handbok och de specialverktyg som krävs för att korrekt bygga en automatisk växellåda är automatik ofta helt enkelt ersatts helt med en ny (eller ens en begagnad i bra form) överföring. Instruktioner
1

Shoppa runt för att ta reda på hur mycket det kommer att kosta för överföring samt att ha det installerat av en mekaniker. Automatiska växellådor är relativt dyra att köpa och installera, så det är bäst att gå in i processen med målet att forska hur mycket olika butiker kommer att debitera och hur lång tid det tar att byta växellådan. Du kanske blir förvånad över skillnaden i priser från butik till butik. Kontrollera att butiken du väljer att byta överföringen är ansedda
2

. När du besöker dem eller prata med dem frågar dem hur länge de har varit i branschen och se till att de är bekanta med den typ av fordon du har dem arbeta med. Kontrollera också att de är en medlem av BBB (Better Business Bureau) och är ordentligt utbildad och certifierad.
3

Hämta bilen till butiken. Om din automatiska har helt misslyckats och bilen är körbar, måste du ha det bogseras eller levererat något till butiken. Detta kommer brukar köra någonstans från $ 60 på upp, beroende på hur långt du är från butiken. Om transmissionen slirar eller inte flytta eller helt enkelt göra konstiga ljud, kan du förmodligen ändå köra den till butiken för egen maskin.
4

avgöra om det är värt det att byta växellåda eller helt enkelt få en annan bil. Den höga kostnaden för att köpa och betala för att ha en automatisk växellåda installerat kan väl uppväga värdet av bilen helt och hållet, speciellt om det är ett par decennier gamla och har hög körsträcka. Naturligtvis kan du fixa det även om det inte gör så mycket känsla skattemässigt för att du gillar bilen eller av någon annan anledning.
5

Se till att fordonet fungerar och skifta ordentligt när du får det tillbaka från butiken. Kör bilen i en rad olika villkor för att se till att det verkligen är fast. Efter det, se till att den nya transmissionen är väl underhållna och regelbundet kontrolleras för att säkerställa en lång livslängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126807.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.