Så skyddar vindrutan på ett släpfordon

släpfordon löper risk för betydande skada om den bogsera inte utförs noggrant. Oavsett om bilen bogseras av en bärgningsbil för reparationer eller om fordonet påkopplad till en husbil för en cross-country resa, är det riskerar att träffas och skadas av skräp sparkas upp av dragfordonet under transporten. Vindrutan är särskilt känsliga eftersom en enda sten kan knäcka glaset och kräver en fullständig ersättning. Skydda vindrutan av ett släpfordon är möjlig med vissa förberedelser. Saker du behöver
kartong
Maskeringstejp
Tow sköld
Däck skräp sköldar
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en lång pappskiva med maskeringstejp på utsidan av vindrutan som matchar måtten på glaset. Kartongen kommer att fungera som en sköld mot stenar och annat skräp.
2

Hook upp en fiberkabel sköld vid dragkroken på din skumt. En fiberkabel sköld är en PVC-belagd polyester mesh, gummi eller härdad plast ark som stannar mellan det dragna fordonet och de bakre hjulen på den främre fordonet att avleda skräp. Attachment metoderna varierar beroende på märke, så följ instruktionerna som följer med skärmen när du sätter på dragkroken.
3

Se till att bogsera fordonet har skräp sköldar fästa bakom ryggen däck. Mest bärgningsbilar och stora fordon som campare har dem som standard. De är gummiplattor som klaff bakom däcken för att blockera skräp som det blir sparkade upp av däcken. Om du inte har någon, kan de köpas och fäst vid en automatisk leverans butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126790.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.