Instruktioner för hur du använder en hydraulisk domkraft

Hydrauliska golv domkrafter används för att lyfta fordon och stora objekt för att möjliggöra justeringar. Tyngre än en traditionell bil domkraft, inkluderar de fyra hjulen att manövrera runt ett arbetsområde. Hydrauliska golv domkrafter använder luft och hydraulolja komprimering snarare än muskler för att få jobbet gjort. Instruktioner
1

Placera domkraften handtaget på pumpen mottagaren. Domkraften Handtaget har två halvcirklar som låser på plats runt två stift i pumpen mottagaren.
2

Roll domkraften till auto eller tung post för att lyfta genom att trycka på jack med handtaget för att styra det. Addera 3

Pump domkraften hantera upp och ner för att lyfta sadeln delvis så det är nära ramen på fordonet. Linje domkraften upp med sadeln direkt under ramen av auto. Flytta jack något att få den exakta positionen genom att rulla den.
4

Pump domkraften hantera upp och ned under ramen av auto. Varje pump av handtaget tillför luft till uttaget, komprimerar den och tvingar hydraulvätska inuti pumphuset. Detta höjer uttaget på varje nedåtgående slag.
5

pumpa handtaget tills auto eller objektet är tillräckligt högt från marken för att utföra arbete eller justeringar.
6

Pull domkraften hantera ur pumpen mottagaren och placera den i avlastningsventilen under pumpen mottagaren.
7

Vrid jack handtaget moturs. Luften och hydrauliska släpper vätska från hydraulisk domkraft och sadeln färdas ner, sänka auto eller objektet.
8

Dra jack ut från undersidan av auto i handtaget och rulla undan för förvaring. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126763.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.