Hur Rikta strålkastarna på en ML320

Justera Syftet med strålkastarna på en Mercedes-Benz ML320 är nödvändig när en strålkastarlampa ersätts. Om sikten är dålig i låga ljusförhållanden körning, kan strålkastarna behöva justeras. Kontroll syftet med strålkastarna bör också vara en del av regelbundet underhåll. Genom att justera halvljuset kommer dimljus och helljus automatiskt justeras. Saker du behöver
Pencil
Måttband
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Park ML320 på en plan yta, 25 meter från en vertikal vägg. Parkera bilen så att den är vinkelrät mot väggen, med strålkastarna mot väggen.
2

Mät avståndet från marken till det yttre referenspunkt hittades på varje strålkastare lins. Referenspunkten är en liten cirkel, som ligger nära centrum av strålkastare.
3

markera väggen på samma höjd som mättes från marken till strålkastare referenspunkt. Placera en horisontell remsa av tejp längs väggen på höjden som är markerad.
4

Öppna huven på bilen. Ta bort åtkomst täcker från toppen av varje strålkastare montering. Slå strålkastarna på.
5

Leta justerskruven på toppen av strålkastare montering. Vrid justerskruven moturs för att flytta strålkastarna nedåt. Vrid justerskruven medurs för att flytta strålkastarna upp. Justera strålkastare så att toppen av balken är i nivå med tejp linje på väggen.
6

Byt framlykta montagelock tillgång.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126739.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.